Testing - en etterspurt kompetanse

Utviklingen innenfor IT - med digitalisering av produkter, tjenester og applikasjoner går raskt fremover. De aller fleste av disse er plassert i "skyen", noe som innebærer et økende behov for å kunne teste alt.

Over tid har Convision mottatt henvendelser fra selskaper som har bedt om ressurser som kan delta i denne testingen av Cloud-løsningen deres, det være seg en enkelt sky, hybrid sky eller en flersky-løsning.

Fordi det ikke er mange IT-ressurser som har denne kompetansen, har Convision, i samarbeid med Praesignis, utviklet en utdanning som kan oppskalere og sertifisere i riktig kompetanse, for å kunne håndtere testoppgavene på en mer kvalifisert og profesjonell måte.

Utdanningen inkluderer 15 heltids online undervisningsdager med instruktør i digitalt klasserom. Utdanningen er spredt over en 6-ukers periode slik at det er mulig å enten jobbe og prøve ut den nye kunnskapen, eller lese seg opp på de undervisningsfrie dagene.

Utdanningen er rettet mot personer som allerede har en viss IT-kunnskap og tilbyr ikke grunnleggende IT-opplæring. All undervisning gjennomføres på engelsk.

Opplæringen inkluderer også 3 sertifiseringer, AWS Cloud Practitioner Essentials, Python® for Testers og ISTQB Software Testing.

Prisen for utdanningen inkludert 15 undervisningsdager og 3 sertifiseringer er NOK 60.000,-.

Høres dette ut som noe som kan være interessant for deg eller noen av de ansatte i din bedrift så send gjerne en e-post til: lri@convision.no eller registrer deg/dere direkte her:


Kontakt oss via skjemaet, eller ring 22 40 17 00

LANG ERFARING OG INTERNASJONAL TILSTEDEVÆRELSE