Oppgrader dine ferdigheter og din kompetanse innen IT med Convision

Hvis du er arbeidsledig og har et ønske om å utdanne deg for å øke sjansene dine for å komme inn på arbeidsmarkedet igjen, kan Convision tilby
deg en mulighet til å søke om 6 ukers jobborientert utdanning enten gjennom arbeidsledighetsforsikringsfondet eller jobbsenteret ditt, og da er kurset helt gratis for deg.

På denne måten bruker du tiden din som arbeidssøker på best mulig måte, også selv om du allerede har en utdanning.

Hvis du er arbeidsledig og har generell kunnskap om IT, dvs. har brukt en datamaskin og har en viss matematisk forståelse, samt kan snakke og forstå engelsk, vil vår anbefaling være å se på vårt AWS re/ Start Programmering og Cloud-kurs. Les mer om prosessen her  eller registrer deg her.

Har du jobbet med løsningsarkitektur eller design, eller er en utvikler som leter etter kunnskap i AWS-arkitektur, vil det sannsynligvis være mer aktuelt å registrere deg i en av våre kurspakker, hvor du vil ha muligheten til å sertifisere deg i en bransje med stor etterspørsel etter ressurser.

Uansett hvilken type kurs for arbeidsledige du velger, vil Convision bruke nettverket vårt for å hjelpe deg inn i arbeid.

 


Kontakt oss via skjemaet, eller ring 22 40 17 00

LANG ERFARING OG INTERNASJONAL TILSTEDEVÆRELSE